Spring naar de inhoud

Sofagesprek: Van Motivatie naar Inspiratie met Amir Bachrouri – Nieuwe datum bekend

UPDATE 23/05/2022

Nieuwe datum bekend!

Het evenement is niet kunnen doorgaan op 24 mei doordat onze gast in quartantaine moest gaan. We hebben reeds een nieuwe datum geprikt: wees welkom op dinsdag 28 juni 2022 om 18u00.UPDATE 21/05/2022

Doordat de spreker in quarantaine moet wordt het evenement ‘Van motivatie naar inspiratie’ met Amir Bachrouri uitgesteld.
Maar uitstel is geen afstel!
Van zodra we een nieuwe datum hebben, laten we dit weten! Naar alle waarschijnlijkheid zal dit eind juni 2022 zijn.

Bedankt voor het begrip.In navolging van onze project ‘STOB (Stay On Board) tegen vroegtijdig schooluitval’ komt Amir Bachrouri, Voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, bij ons in gesprek. Amir schuwt de grote issues niet en heeft de vinger aan de pols in een tijd waarin jong zijn en schoollopen een uitdaging is.

In navolging van onze project ‘STOB (Stay On Board) tegen vroegtijdig schooluitval’ komt Amir Bachrouri, Voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, bij ons in gesprek. Amir schuwt de grote issues niet en heeft de vinger aan de pols in een tijd waarin jong zijn en schoollopen een uitdaging is.

“Het onderwijs draagt een verpletterende verantwoordelijkheid. Jongeren worden er niet geprikkeld, haken in groten getale af. Er wordt veel te weinig gedaan met het talent dat er is” is één van de stellingen.

Een sofagesprek met Amir over deze schoolproblematiek vanuit zijn ervaring en zijn visie als Voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad. Benieuwd naar meer? Wees erbij en schrijf u in.

Datum: dinsdag 28 juni 2022 om 18u00
Plaats: Zaal De Ontdekking in Bibliotheek Genk – Stadsplein 3, 3600 Genk