Spring naar de inhoud

Open brief aan gouverneur Herman Reynders

Herman Reynders stopt op 1 februari als gouverneur van Limburg.
Naar aanleiding van onze jarenlange vruchtbare samenwerking richten we een open brief aan deze bijzondere man.

Beste gouverneur Reynders,

In naam van MC Atawassul willen wij u bedanken voor de voorbije 10 jaar en wensen we u alle succes met uw toekomstige uitdagingen.

Herinnert u zich onze ontmoeting nog in het begin van uw gouverneurschap? Het lot wil dat we net toen samenkwamen om de Genkse burgemeester Jef Gabriëls te bedanken op het einde van zijn burgervaderschap en tegelijkertijd vierden we het 10-jarig bestaan van MC Attawassul.

Nu 10 jaar later getuigen wij als Limburgse vereniging dat u steeds de belangen van Limburg heeft behartigd, waarmee u onze prachtige provincie op de kaart hebt gezet.

Wij zullen u altijd herinneren als een positieve man met steeds een glimlach. Een gedreven politicus met een groot hart voor Limburg. Een gouverneur voor alle Limburgers.

Het was een waar genoegen.

Team MC Attawassul

Genk 2009 – Afscheid van burgemeester Jef Gabriëls en 10-jarig jubileum van MC Attawassul. Van links naar rechts: Jan Peumans (voorzitter Vlaams Parlement), Herman Reynders (gouverneur van provincie Limburg), Elarbi Ben Messaoud (voorzitter MC Attawassul), Samir Addahre (Marokkaanse Ambassadeur in België) en Jef Gabriëls (burgemeester Genk).


Hasselt 2019 – Onze secretaris Mohamed Oumensour op bezoek bij gouverneur Herman Reynders in de ambtswoning.