Spring naar de inhoud

Lessenreeks: De Weg Naar Jezelf

Welkom bij “De weg naar jezelf”, een bijzondere eerste reeks lessen georganiseerd door de vrouwenwerking Mc Attawassul vzw. Deze reeks is speciaal ontworpen om vrouwen te inspireren en te ondersteunen op hun persoonlijke ontdekkingsreis. In een wereld die vaak vraagt om veelzijdigheid en veerkracht, hebben we deze lessen gecreëerd met één belangrijk doel voor ogen: vrouwen helpen om de kracht en schoonheid in zichzelf te ontdekken en te omarmen.

Waarom zijn we met deze lessenreeks begonnen? Omdat we geloven dat elke vrouw het verdient om zichzelf te vinden te midden van de drukte van het bestaan. We willen een veilige ruimte creëren waarin je jezelf kunt ontdekken, koesteren en laten groeien. Door te focussen op zelfliefde, zelfrespect en zelfzorg, streven we ernaar vrouwen te helpen hun eigen kracht te omarmen en vol vertrouwen hun weg te vervolgen.

Samen bouwen we aan een gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren op deze prachtige reis naar zelfrealisatie.

De weg naar jezelf begint hier.

Je kan je alvast inschrijven voor workshop 2: “Opkomen voor jezelf”
Spreker: Meryame Kitir
Datum: zondag 28 januari 2024
Startuur: 14u-17u
Kostprijs: Bij entree 10 euro gepast cash betalen
Locatie: Wordt achteraf meegedeeld via mail
Contact: vrouwenwerking@mcattawassul.be

Voor de andere workshops inschrijven? Een maand voor de effectieve workshop wordt er een nieuwe inschrijvingsformulier gedeeld. Dus houd zeker onze website en sociale media in de gaten.